top of page

Mobila la comanda executata de Mobilasik!

La mare cautare in ultima perioada, mobila la comanda este ideala pentru amenajarea oricarei incaperi din casa ta. Fie ca vrei mobila pentru dormitor, pentru hol, living sau bucatarie, Mobilasik iti ofera orice mobilier doresti conform exigentelor tale si spatiului de care dispui. Dispunand de un spatiu amenajat in acest scop si utilat din punct de vedere tehnologic, alaturi de experienta executantilor si a echipajelor de montaj, Mobilasik vine in intampinarea clientilor, oferind pe langa aspectele placute ochiului si utile, un raport calitate-pret avantajos.

Pentru toate genurile si preferintele exista modele de mobila la comanda care se vor adapta cu usurinta. In cazul in care nu stii ce sa alegi, echipa www.Mobilasik.ro vine in sprijinul clientilor sai cu consultanta si sfaturi in realizarea de mobila la comanda si optimizarea spatiului. Astfel ca impreuna veti putea identifica solutia optima pentru mobilarea interioarelor locuintei. Fie ca doresti un mobilier modern sau unul clasic, echipa Mobilasik iti sta la dispozitie in realizarea de mobila la comanda in forma, pe dimensiunile si la culorile dorite de tine.

Avantajele mobilei la comanda!

Produsele de mobila la comanda sunt realizate la standarde superioare de calitate, beneficiind de garantie de buna executie, timp in care defectele survenite vor fi remediate gratuit. Specialistii firmei te vor ajuta sa obtii maximum de confort si optimizare a spatiului la un pret de neegalat. In functie de preferinte si de buget poti alege mobilier la preturi accesibile sau mobila de lux, de lunga durata. In acest fel, poti alege modele de accesorii sau tipuri de PAL pentru a obtine o mobila la comanda ieftina sau o mobila la comanda de lux la un pret avantajos doar la Mobilasik.ro. Poti alege mii de combinatii posibile pentru mobila dorita, avand la dispozitie diferite materiale, cum ar fi PAL, PAL lucios, MDF infoliat, MDF vopsit, canturi ABS, blaturi de bucatarie, produse din sticla clara, sticla mata sau colorata, diverse profile si rame din aluminiu pentru usi glisante, feronerie de la producatori consacrati si altele.

Experienta acumulata in domeniu a specialistilor Mobilasik si tehnologia de care dispune firma reprezinta reteta perfecta pentru un mobilier de comanda asa cum iti doresti. Mobilierul executat la comanda este prelucrat cu atentie si finisat cu pasiune de catre expertii Mobilasik pentru a te bucura de un spatiu amenajat conform gusturilor tale. Esentele de lemn utilizate sunt suficient de rezistente pentru a garanta o durata lunga de viata a mobilierului. Vei putea avea un mobilier unicat intrucat echipa da curs oricaror idei de design, fiind foarte flexibili in executarea pieselor de mobilier.

Cine ofera mobila la comanda?

Mobilasik cu sediul in Bucuresti are ca obiect de activitate productia si comertul de mobila si mobilier la comanda. Datorita solicitarii de clientilor privind optimizarea spatiilor din locuinte, personalizarea si adaptarea obiectelor de mobilier in functie de forma si marimea interiorului. Costurile reduse de pret sunt determinate de faptul ca pe langa dotarile tehnologice de exceptie de care firma dispune, acestia sunt si proprietarii spatiului de productie de care dispun. Achizitioneaza mobila la comanda oferita de Mobilasik pentru a locui intr-o casa asa cum ai visat.

bottom of page