top of page

Rochii casual - eleganta si stil in cantitatea ideala


"Stilul este un mod de a spune cine esti fara sa trebuiasca sa vorbesti" Rachel Zoe


Indiferent ca ne place sau nu sa recunoastem, hainele pot dezvalui un procent semnificativ din ceea ce reprezentam. Nu inseamna nicio secunda ca haina il face pe om ci doar ca il poate lauda intr-un limbaj mut, discret si extrem de diplomat, iar cand vine vorba despre simbolul feminitatii, rochia nu va putea fi detronata vreodata.


Nu trecem in revista nici rochiile scurte desi la Inna B Clothing gasiti niste modele absolut superbe, nici cele lungi, ci ne vom opri la varianta de mijloc; rochii casual.


Inca nu iubiti rochiile casual?!


Principalul atuu al rochiilor casuali reiese din insasi denumirea acestora si este eviden,t vorba despre lungime, lungime care in mod ideal trebuie sa depaseasca foarte putin linia genunchilor insa, lista motivelor care va pot face sa iubiti aceasta categorie de rochii este de-a mult mai variata.


Sa incepem cu inceputul si sa ne oprim putin la capitolul model. Fie ca doriti sa puneti accent pe silueta si alegeti o rochie mulata, fie ca vreti sa faceti parte din filele vreunei povesti si sa va simtiti ca o printesa moderna cu un model mai bufant, de tip clos; efectul vizual creat este de departe unul spectacular indiferent acre din variante va surade mai tare.


Un alt capitol la care rochiile casual exceleaza este versatilitatea. Sunt extrem de practice si usor de transformat dintr-o tinuta casual in una demna de cele mai mari scene ale lumii. O astfel de rochie, neagra simpla, cu accesoriile potrivite si atitudinea corespunzatoare, va poate purta cu lejeritate de pe strazile orasului, la vreun cocktail party pretentios, iar asta doamnelor, este de departe una din calitatile pe care orice piesa vestimentara din garderoba noastra ar trebui sa o aiba. De ce? Pentru a nu ajunge niciodata in situatia de a fi nevoita sa renuntati la vreo iesire pt ca “nu aveti cu ce sa va imbracati”.


Rochii casual perfecte!


Din pacate, pentru ca rochia de pe noi sa strige in gura mare: “eleganta si bun gust”, nu este suficient sa alegem un model frumos, trebuie sa alegem modelul potrivit, iar din acest punct de vedere lururile sunt extrem de relative.


Cand vorbim despre cromatica, culorile pamantii sunt favorizate de faptul ca reprezinta clasicul, iar clasicul nu are cum sa dea gresi, in plus ofera o nota incantatoare de mister, care va poate transforma in vedeta serii. Culorile deschise in schimb, sunt ceva mai pretentioase insa reprezinta puritate, incredere si senzuatlitate si cine nu apreciaza aceste trasaturi la o femeie?!


Materialul este un alt considerent caruia trebuie sa ii acordati atentie. Dantela este lider de preferinte in momentul actual si credeti-ma! O rochie casual din dantela poate spune adevarate povesti fara sa aiba nevoie de mai mult de o privire. Apoi nu uitati de lungimea manecilor, tipul de decolteu sau decupaje…


Si restul povestii continua pe www.innab.ro. Va asteptam cu drag!


bottom of page