top of page

Team Event: organizare team building ca la carte

Activitatea de organizare team building este un procedeu complex, care presupune mai mult decat strangerea laolalta a unui grup de oameni, si implicarea lor in diverse activitati.

Pentru a avea intr-adevar succes, iar rezultatele finale sa atinga cel mai important obiectiv, si anume, formarea si consolidarea unei echipe, este esential ca programele de organizare team building sa indeplineasca anumite aspecte.

Ce presupune un plan de organizare team building

Conceperea unui plan, sau a unui program de organizare team building implica in primul rand studierea sau aflarea cat mai multor informatii cu privire la grupul de angajati vizat. Pentru a pune bazele unui program de team building eficient, orice profesionist in resurse umane trebuie sa fie la curent cu problemele si dificultatile pe care colectivul de angajati cu pricina le intampina, si care totodata ii impiedica pe acestia sa lucreze si sa se comporte ca o echipa.

Pe baza celor aflate sau observate, persoana care se ocupa cu procesul de organizare team building alege acele tipuri de activitati care se potrivesc cel mai bine cu nevoile angajatilor, urmarind prin acestea sa rezolve acele probleme de care vorbeam mai devreme. Activitatile de team building nu pot fi alese la intamplare, deoarece fiecare grup de angajati este unic, iar nevoile existente pot varia de la un colectiv la altul.

Activitati in programul de organizare team building

Asadar, un rol important in programul de organizare team building il joaca tipul activitatilor alese, de acestea depinzand in mare masura succesul planului cu pricina. Natura activitatilor desfasurate se afla in stransa legatura, si totodata variaza in functie de locatia in care urmeaza sa fie puse in practica. Mediul outdoor ofera mai multe posibilitati decat mediul indoor, in cadrul acestuia putand fi desfasurate activitati care in mod normal in cadrul unei incinte ar fi fost imposibil de realizat, si viceversa.

In timp ce zona montana este locul ideal pentru practicarea unor sporturi si activitati precum: alpinism, rapel, drumetii cu ATV-uri, plimbari cu bicicleta si altele asemanatoare, Delta Dunarii este perfecta pentru pescuit. Activitatile de team building se aleg si in functie de bugetul disponibil, locatia in care se gaseste firma care apeleaza la serviciile de organizare team building, numarul angajatilor, varsta acestora, si eventualele preferinte ale angajatorului sau personalul angajat in legatura cu tipul activitatilor pe care acestia din urma le-ar dori sa le practice.

Organizare team building prin Team Event

Pe piata romaneasca a resurselor umane, una din companiile care va sta la dispozitie cu servicii de organizare team building este Team Event, care activeaza in domeniu de aproape un deceniu.

Dupa principiu ca la baza succesului oricarei societati se afla omul, echipa Team Event, alcatuita din personal calificat, va sta la dispozitie pentru valorificarea potentialului ce se regaseste in fiecare angajator in parte, respectiv transformarea colectivului de angajati intr-o adevarata echipa, unde fiecare isi foloseste abilitatile si calitatile pentru a atinge obiectivele trasate, comune intregului personal angajat.

Aceste lucruri si nu numai sunt obtinute prin oferirea de catre Team Event a unor solutii personalizate in ceea ce priveste serviciile de organizare team building, conturate pentru fiecare grup de angajati in parte.


bottom of page