top of page

Hidroizolatii PVC- pentru constructii trainice!

Pentru lucrarile de hidroizolatii pe care le realizeaza cu scopul de a asigura calitatea constructiilor si durabilitatea lor, echipa companiei Milucon din Bucuresti, utilizeaza numai produse de exceptie, provenite de la producatori de renume din domeniu. Asadar, daca aveti in vedere realizarea unor astfel de lucrari, in functie de fiecare caz in parte, specialistii nostri, vor alege dintre hidroizolatii PVC, hidroizolatii EPDM, hidroizolatii cu diverse tipuri de membrane (bitum, silicati, poliuretani), etc., astfel incat sa va ofere rezultatele pe care le asteptati.

Despre hidroizolatii PVC

Aceste hidroizolatii PVC se preteaza mai multor tipuri de suprafete (pentru acoperisuri, rezervoare de apa, tunele, s.a.), de aceea este foarte important ca materialele respective sa fie alese cu grija astfel incat randamentul lor sa fie maxim. Acestea se aplica fie intr-un singur strat, fie in mai multe straturi, in functie de particularitatile lucrarii, astfel incat patrunderea apei sa fie impiedicata intr-un mod eficient.

Membranele PVC, la fel ca si celelalte materiale pe care le utilizam pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii, actioneaza ca o bariera intre mediu si structura unei cladirii, reprezentand solutiile ideale, capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Avantaje hidroizolatii PVC

Vom avea grija ca aceste hidroizolatii PVC sa se preteze lucrarilor pe care suntem solicitati sa le efectuam. Puteti fi convinsi ca acestea:

  • sunt rezistente la imbatranire

  • sunt rezistente la intindere si alungire

  • prezinta o stabilitate dimensionala ridicata

  • asigura o permeabilitate ridicata la difuzia vaporilor de apa

  • sunt rezistente la impact mecanic

  • sunt rezistente la penetrarea radacinilor si a micro-organismelor

  • isi mentin flexibilitatea chiar si la temperaturi scazute

  • sunt rezistente la intemperii, raze UV, etc.

  • au proprietati bune de sudare

Alege Milucon pentru lucrari de hidroizolatii PVC!

Avand in vedere experienta indelungata si numarul mare de clienti carora le-am adus satisfactie, oferindu-le servicii de exceptie, care respecta standardele europene si normele legale, putem afirma ca societatea Milucon reprezinta partenerul de incredere al oricarui client. Alaturi de noi, veti beneficia de o colaborare bazata pe profesionalism, incredere, comunicare, eficienta, promptitudine, respect si seriozitate. De asemenea, timpul de executie al lucrarilor va fi cat se poate de scurt, prezenta noastra fiind aproape imperceptibila.

Mai multe despre Milucon

Compania a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor, solutii optime si personalizate la preturi competitive, care sa ii multumeasca pe deplin. Punem pasiune in ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta in modul in care colaboram cu clientii nostri, rabdarea, seriozitatea si profesionalismul, fiind doar cateva dintre atuu-rile care ne recomanda.

Punem mare accent pe calitatea lucrarilor, insa suntem constienti de faptul ca aceasta nu se obtine doar cu ajutorul unui personal bine pregatit, asa cum este cel care activeaza in cadrul societatii noastre, ci si cu ajutorul unor materiale de calitate si echipamente performante si moderne. Ei bine, noi dispunem de materiale recunoscute pentru capacitatea lor excelenta de a tine apa departe de structura unei constructii, indiferent de natura acesteia si de echipamente de ultima generatie, asigurandu-va astfel de rezultate deosebite.

Pentru mai multe detalii despre hidroizolatii PVC sau despre alte aspecte de interes, accesati site-ul : www.milucon.ro

bottom of page