top of page

Personal pentru munca temporara asigurat de Von Consulting!

Von Consulting este o companie experimentata ce activeaza in domeniul Resurselor Umane, atat in Bucuresti, cat si in Brasov. Unul dintre principalele tipuri de servicii pe care le pune la dispozitia voastra, este cel de asigurare personal pentru munca temporara de la Vonconsulting.ro , cunoscut si sub denumirea de „leasing de personal”. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Munca temporara sau munca permanenta?

Este evident ca orice director cunoaste foarte bine tot ce se intampla in compania sa, la fel si atunci cand este vorba de necesitatea angajarii unor persoane care sa ocupe anumite posturi nou infiintate sau care au ramas vacante de curand. Ei bine, acest viitor personal spre care, se poate intampla, sa va orientati la un moment dat, poate ocupa functii create pentru o perioada de timp determinata sau nedeterminata. Bineinteles, si acest lucru il veti cunoaste in amanunt, avand in vedere ca este afacerea voastra. Dupa ce v-ati decis ca postul pentru care aveti nevoie de o persoana care sa se potriveasca unui anumit profil, solutia ideala pentru care puteti opta este sa apelati la ajutorul unei companii de specialitate care sa va furnizeze forta de munca necesara. In acest mod, veti economisi atat timp, cat si efort, care, in alte circumstante, ar fi fost dedicate cautarii personalului adecvat.

Von Consulting- furnizorul tau de personal pentru munca temporara!

O companie care este specializata in domeniul HR, capabila sa va furnizeze personal pentru munca temporara, personal care sa se incadreze perfect in profilul pe care l-ati conturat (sau pe care l-am conturat chiar noi pentru pozitia pe care va urma sa o ocupe), este Von Consulting. Aceasta detine experienta necesara si cunostinte vaste astfel incat solutiile pe care vi le vor furniza, se vor ridica la nivelul celor mai exigente cerinte.

Cand angajezi personal pentru munca temporara?

Dupa cum am specificat anterior, se poate intampla sa ai nevoie de personal pentru munca temporara si tu sa stii dinainte acest lucru. In acest caz, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unei companii care cunoaste in amanunt toate procedurile ce trebuie a fi intocmite si care dispune de forta de munca eligibila portretului viitorului angajat. Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, indiferent de marimea societatii pe care o detii si indiferent de numarul de persoane de care ai nevoie pentru munca temporara, te poti baza intotdeauna pe suportul societatii Von Consulting.

Apeland la ajutorul nostru, va veti elibera de sarcinile administrative si veti externaliza salariile, raportul anual fiscal, etc. Personalul respectiv, din punct de vedere legal, va fi angajat al companiei Von Consulting, insa va presta munca ceruta de catre voi, in cadrul societatii pe care o detineti ceea ce inseamna ca toate problemele cu privire la gestionarea lor, vor fi responsabilitatea noastra.

Personalul pentru munca temporara asigurat de societatea noastra, reprezinta solutia ideala pentru care trebuie sa optati atunci cand sunteti in cautarea unui numar de angajati pe o perioada de timp determinata, insa nu dispuneti nici de timpul si nici de resursele necesare pentru a va implica intr-un proce birocratic complicat. Mai multe detalii vezi pe site-ul nostru : www.vonconsulting.ro

bottom of page