top of page

Rafturi metalice Racksmetal- o gama variata la preturi economice


Racksmetal.ro se bucura sa va prezinte cele mai variate tipuri de rafturi metalice din Romania, de la rafturi metalice pentru anvelope, pentru muzee, pana la rafturi metalice gravitationale, etc. Din acest moment tot ce aveti nevoie se poate realiza prin comanda. Cele mai cerute au fost rafturile metalice mobile, deoarece erau cele mai usor de utilizat si extrem de eficiente.

Rafturile metalice reprezinta un ajutor indiferent daca vorbim de depozitare in casa, de medii industriale, comerciale etc. Iar Racksmetal te va sustine in acest sens, avand experienta de ani buni in acest domeniu, echipa noastra a invatat cum sa gestioneze situatiile, ce imbunatatiri trebuie sa se realizeze si cum sa oferim calitate la cele mai mici preturi. Toate aceste raspunsuri, ganduri, tentative, s-au concretizat si iata-ne in acest moment aproape de clientii nostri!

Consultanta, intretinere, transport si intelegere toate pentru clientii nostri!

Rafturile metalice oferite de firma noastra dovedesc calitate indeferent de locul in care este nevoie, sau de intrebuintare, de la domeniul auto, pana la cel comercial, am reusit de-alungul timpului sa satisfacem orice dorinte si necesitati ale clientilor. Serviciile noastre constau in consultanta gratuita atunci cand este necesar pentru a va oferi sfaturi utile si argumente pentru alegerea unui anumit produs, precum si transportul acestora.

Daca aveti nevoie de montajul rafturilor metalice va putem ajuta si va recomandam acest lucru, deoarece o singura piulita lipsa afecteaza pe termen lung ca si siguranta pentru obiectele depozitate. De asemenea, oferim servicii de calitate cu privire la intretinerea acestor rafturi, odata cu contractul si garantia oferita suntem datori sa ne asiguram ca starea rafturilor este buna ca in momentul in care au fost montate. Rafturi metalice reprezinta o solutie eficienta in diferite circumstante, cu siguranta in momentul actual orice casa detine un astfel de raft acum sau in trecut. Aceste rafturi revin in actualitate, deoarece au fost si raman sisteme sigure de pastrare a diferitelor obiecte in siguranta.

Echipa de profesionisti Racksmetal este alaturi de tine pas cu pas!

Ne bucuram ca ati ramas alaturi de noi pana in acest moment si speram ca am reusit sa va convingem in legatura cu rafturile metalice Racksmetal. Pornind de la accesorii, pana la structuri, rafturi intermediare, la noi gasiti tot ceea ce aveti nevoie in materie de rafturi de acest tip. Preturile sunt acceptabile, utilitatea lor este garantata, esteticul se realizeaza in functie de dorintele dumneavoastra, sau daca nu aveti preferinte culoarea acestora este gri deschis.

Odata ce am stabilit aceste aspecte, consideram ca este util sa va spunem cum puteti achizitiona aceste rafturi: pentru inceput tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site, sau sa ne scrieti la adresa de email: racks . metal @ yahoo . com. Serviciile noastre si rafturile metalice va stau la dispozitie in orice moment. Apelati cu incredere si va promitem ca nu veti regreta.


bottom of page