top of page

Parchet stratificat pentru suprafete moderne si usor de intretinut


Parchetul stratificat sau cel triplustratificat imbina calitatile lemnului masiv cu cele ale unei suprafete deosebit de estetice, rezistente si usor de montat. Acesta este format in general din cel putin doua straturi, cel superior fiind realizat dintr-o esenta de lemn nobil, la fel si cel de-al doilea strat. Acest tip de parchet poate sa fie obtinut din plop, mesteacan, brad, frasin, nuc, dar si esente de lemn mai exotice, pe care le puteti descoperi in magazinele de specialitate. In plus, acesta se poate achizitiona direct finisat, astfel ca nu mai necesita decat montaj.

Unde puteti gasi parchet stratificat de foarte buna calitate? Bilavio este un partener de incredere pentru oricine isi doreste un produs de foarte buna calitate. Aici puteti gasi numeroase modele de parchet stratificat, precum si colectia speciala ESCO, unde puteti gasi parchet din stejar selectat manual, prefinisat cu ulei si ceara disponibila in 8 nuante.

Parchetul Esco este fabricat in Cehia si este disponibil intr-o varietate de finisaje si culori, fiind ideal pentru orice tip de pardoseala, inclusiv pentru cea cu suport incalzit. In afara de produsele din aceasta colectie, puteti achizitiona multe alte modele de parchet triplustratificat.

Parchet stratificat – recomandari intretinere

Intretinerea acestui tip de parchet stratificat este la fel de simpla ca si in cazul altor tipuri de parchet. Trebuie sa fiti atenti atunci cand faceti curat si mutati piesele de mobilier sa nu zgariati parchetul, sa nu il udati in mod excesiv si sa nu folositi detergenti prea puternici. Mai exact, acesta trebuie fie maturatm fie aspirat cu ajutorul unor perii cat mai moi , care sa nu afecteze suprafata parchetului. In ceea ce priveste spalarea, aceasta se va face o data la cateva zile, in functie de necesitati, cu apa calduta, detergent special si o carpa cat mai moale.

Parchetul triplustratificat poate fi refinisat atunci cand este nevoie, aspectul acestuia fiind usor de schiimbat prin lacuire, antichizare etc. Chiar si atunci cand apar zgarieturi sau alte defecte estetice, parchetul stratificat va putea reveni la aspectul din momentul achizitionarii sale. In plus, veti beneficia de o mai buna izolare fonica si termica, ceea ce va este de folos indiferent ca locuiti la casa sau la apartament. Destinatiile principale ale acestui tip de parchet stratificat sunt in mod special mediile rezidentiale, intrucat acesta confera stil, eleganta si unicitate oricarui camin. Si desigur, nu putem ignora faptul ca la baza parchetului se afla numai lemn natural.

Comanda acum parchet stratificat de la Bilavio!

Oricine isi doreste o locuinta cat mai calda si primitoare, iar pardoseala joaca un rol important in atingerea acestui tel. Asadar, in cazul in care sunteti in cautare de parchet stratificat si nu ati gasit inca un producator sau un distribuitor care sa va incante, Bilavio este cu siguranta ceea ce ati asteptat. Aici veti putea alege dintr-o gama variata de parchet stratificat, pe care il puteti achizitiona la cele mai avantajoase preturi. Pentru mai multe informatii, accesati www.bilavio.ro!


bottom of page