top of page

Parchet masiv – metoda ideala de a aduce un plus de eleganta locuintei dumneavoastra


Tipul de parchet masiv este una dintre cele mai populare pardosele de pe piata romaneasca datorita calitatii, dar si a durabilitatii pe care o prezinta. Acest tip de pardoseala nu se va demoda niciodata, asadar puteti sa montati linistiti in locuinta dumneavostra o astfel de pardoseala.

Foresta Prod este compania care va pune la dispozitie o gama diversificata de esente si modele de lemn in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Acesta companie este raspunsul ideal pentru toate intrebarile dumneavostra legate de genul de parchet potrivit pentru orice locuinta.

Avantajele parchetului masiv

Tipul de parchet masiv este foarte intalnit in ziua de astazi datorita proprietatilor pe care le indeplineste cu succes. In plus, acesta ofera rafinament si in acelasi timp aduce un plus de originalitate in orice locuinta. Acest parchet masiv este un foarte bun izolator termic si ofera incaperii o eleganta aparte de care proprietarii se vor simti satisfacuti. Tipul de parchet masiv se poate gasi sub diverse culori, modele si se poate monta in orice camera, chiar daca vorbim despre o baie sau o bucatarie unde apa este nelipsita. Durabilitatea, structura si unicitatea sunt principalele caracteristici ale acestui parchet masiv.

In plus, acest tip de parchet masiv ofera o senzatie de caldura si cu siguranta este una dintre cele mai utilizate tipuri de pardoseli. Un alt avantaj il reprezinta abilitatea de a fi curatat foarte repede si usor. Acest parchet masiv nu retine mucegaiul sau particulele de praf. Asadar, nu este necesara multe munca pentru ca acesta sa fie intretinut.

Montarea parchetului masiv

Montarea tipului de parchet masiv este un proces destul de simplu, insa pentru a avea rezultate cat mai eficiente este indicat sa apelati la o echipa de specialisti in doemniu care sa efectueze lucrari executate ca la carte pentru ca dumneavoastra impreuna cu familia sau prietenii sa vaa puteti bucura. Tehnica de montare a tipului de parchet masiv se realizeaza prin prindere in cuie prin intermediul grinzilor traverse. Asadar, grinzile trebuie sa se fixeze in zidarie pe o parte si alta a camerei unde parchetul se doreste a fi instalat. Urmatorul pas il reprezinta montarea peste grinzi a traverselor cu ajutorul cuielor. Cuiele trebuie batute in fiecare punct prezent pe placa de parchet. In final, parchetul se slefuieste de trei ori pentru ca suprafata sa fie perfecta. Asadar, acestea sunt etapele pe carefiecare echipa de specialisti trebuie sa le parcurga pentru ca lucrarile sa fie executate ca la carte si fara urme de greseala.

Parchet masiv de calitate superioara prin Foresta Prod

Un parchet masiv de calitate superioara se cunoaste cu ajutorul companiei Foresta Prod, care este pasionata de prelucrarea lemnului si de efectuarea celor mai bune lucrari de pe piata. Compania are scopul de a indeplini si cele mai exigente cerinte ale clientilor, dar si alte cereri in ceea ce priveste diverse produse. Echipa are scopul de a va raspunde la toate intrebarile si de a va oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste amenajarea locuintei dumneavoastra.

Pentru detalii si informatii suplimentare puteti accesa cu incredere site-ul http://forestaprod.ro.


bottom of page