top of page

Reparatii cutii viteze automate


Firmele care au renumele dobandit in domeniul acesta care privesc reparatiile cutiilor de viteze automate ofera clientilor pe care le au serviciile de calitate si in acelasi timp increderea in domeniul acesta al efectuarii unor reparatii ale masinilor.

Pentru ca astfel de service-uri pot sa opereze de regula cu producatori ce sunt printre cei renumiti din lumea intreaga, si deasemeni cu producatorii unor piese de schimb cat si membrii ai asociatiilor si cluburilor din acest domeniu , iar firme pot prezenta si pot sa le ofere clientilor servicii care sunt printre acelea consiedrate calitativ vorbind , servicii care sunt vazute pe site-uri si pagini online ale firmelor carre asigura reparatii de cutii viteze automate asa cum e de exemplu www.reparatiecutieautomata.ro .

Serviciile si reparatiile pentru cutia de viteze

Unul din acele servicii care sunt oferite de catre firmele ce sunt specializate e cel care tine de reconditionarea ce este facuta si aferenta cutiilor automate. Dintre reparatii pot sa fie eliminate incluisv pierderile de ulei.

Specialistii din acest domeniu pot executa reparatii care sunt aparute la anumite tipuri de cutii de viteze ce pot fi:

  • de tipul electronic;

  • de tipul mecanic;

  • de tipul hidraulic.

In acelasi timp sunt oferite de firmele specializate inclusiv vanzari de piese ce fac parte din cutiile de viteza automate ce sunt specifice masinii , acestea fie manuale cat si tiptronice .

Sunt achizitionate si cutii automate care rezulta dupa niste dezmembrări si pot sa asigure filtrele indiferent care e tipul cutiei.

Cand ne decidem ca facem reparatia cutiei de viteza in service-urile specializate, doar diagnoza este cea care ofera gratuit verificarea uleiului si alte verificari de tipul acesta, la fel fiind oferite gratuit de catre majoritate service-urilor.

In afara personalului calificat si calitatii service-ului care este oferit la cutiile automate, cei care sunt specialisti pot sa asigure incluisv tehnologii ce sunt avansate si care sunt utilizate de verificarile si reparatiile cutiilor de viteze automate care se executa.

Service-urile sunt in mod normal facute cu masini pentru curatat piese, si in acelasi timp verificarea cat si reparatiile care pot sa fie executate blocurilor de valve.

Un alt serviciu care este oferit gratuit de catre companiile specializate este cel care presupune tractarea ce se face in mod gratuit.

Preturi ale reparatiilor

Cand sunt necesare reparatii asupra cutiei de viteza si ajungem la parerea ca ele ne coste prea mult, este indicat ca inainte sa luam o astfel de decizie, sa consultam site-urile pe care le au firmele specializate, intr-o sectiune de preturi , manopera si in cazul unor reparatii ale cutiilor automate.

Preturile practicate de service-urile din Romania, pot sa concureze ca nivel minim cu cele pe care companiile ce activeaza in Europa le au . In ceea ce priveste cele din tara noastra , firmele ce sunt specializate se considera a fi pe primul loc in privinta raportului calitate-pret .

Ca sa intelegem ce este reparatia cutiei de viteza automate si ca sa avem firme transparente in ceea ce priveste relatia pe care o au cu clientii, multi dintre specialisti au facut diverse precizari in paginile online alee site-urilor de specialitate, in ceea ce privesc aceste aspecte.


bottom of page